Wednesday, 5 January 2011

mekasih Nuffnang..

blk dr kerja smlm, tgk ada selungguk surat utk aku..
bukak 1..
oh.. faizul a.k.a classmate BQS a.k.a jiran fiza punya wedding card..
bukak 1 lagi..
oh.. certificate dr training ISM.
haritu masa last session, aku blah blk.. malas nk dgr dah. dan tak amek pon cert dia. haha..
bukak 1 lagi..
cek dari Nuffnang..
hoyehhh...

aku cashout kan payment aku..
saje nk test2..
lagipon time tu limit utk minimum payment dah capai..
sebulan gak dia nk proses..
walaupon sket.. ok la..
dari takdak apa..
merepek-merepek pon dpt gak kannn..
sapa nak bagi prosperity burger 5,6 bijik free?
huehehehe..

susah gak nk dpt byrn byk ni..
bertaun gak aku tunggu..
awal2 mmg selo sket.
lepas tu bila kuar metered earning dgn buffered earning, kencang la akaun tu..

apapon, mari teruskan merepek sambil ditemani Nuffnang..
tak rugi punya..

Forty Nine Sen je.. Kehkeh..


nak promote..

rojak dgn laksa ni tobat bes.. lokasi kt depan CIMB seksyen 18, Shah Alam.. rugi kalau tak tes.. kalau mkn time ujan renyai2, lagi terbaek.. tp kena sediakan payung.. hehe..
>> aufa dah dok nursery.. tgh hari td dia nangis sat kata penjaga tu.. nangis nk tidor.. stended..

6 comments:

nad said...

pa'ah..bukan 50ke atas je ke bleh cashout? aku kompiuss

pawah said...

mmg pon.. amount sebenar tu kan aku dah padam.. yg tinggal sen je.. tak pasan eh? hahaha..

nad said...

oh x pasan..u did a very good job haha..

iza...affa said...

eik, bile pulak si faizul tu mau kawen? xde dengar2 pon angin nak buat kenduri 'wak mari' aka bapak si faizul? hahahhaa... ni kena hebah2 kat makbpk aku ni...kuikuiii

..::daria::.. said...

aku punye selow bebenor yah nk capai minimum RM50 tuh..ntah taun bile bole cash out..:p

ciPuding_7 said...

nad: see the leg.. ;p
fiza: brape hb tah.. luplak aku.. 29 @ 30hb ni ke ape tah..
nomey: takpe.. sabo.. aku bertaun gak nk dpt rm50 tu.. sejak cashout 2 bln lepas, current earning skrg dah RM10 lebih dah.. kan dah cepat..