Friday, 26 November 2010

bisnes anak tudung syria.. (koya beh)

haritu amek telekung yang org order kt blog telekung.
rupanya tailor tu dok buat anak tudung syria lak.
jadi aku amek la apa yang ada masa tu.
ada la 5 lai..
bawak pi ofis kot2 ada orang minat utk order.
baru tunjuk kt 2 org, dah 4 lai kena rembat.
siap berebut plak 2 org tu..
haihhhh..

jadi, aku ingat nak try lak bisnes anak tudung tu.

rupa dia lebih kurang camni..

yang telah dirembat..

slalu yg jual macam serkup lubang blkg tu..
ni macam tudung biasa cuma dia kecik dan singkat.
paras separuh leher.
dan ada awning sket kt kaler paling depan tu.
jadi tak la muka nmpk bulat dan tutup kt part dahi tu..
dan juga lebih terkawal..
tak la anak tudung tu nak terkeluar ke belakang..

minah dukung anak tu pakai yg jenis serkup tu (jenis lama).. luar sarung tudung syria..

insyaAllah wiken ni nak order beberapa lai lagi dan macam-macam kaler.
pahtu mintak tailor pos..
kena la re-order banyak2 sket sbb aku nk amek gak.
haritu punya suma dah kena rembat.
asal beli suma rembat.
dgn telekung yg order utk diri sendiri pon kena rembat sbb org nk beli.
last2 utk diri sendiri takdak apa lagi.
hoho..

sapa berminat bleh la tampilkan diri..
atau email kt ciPuding_7@yahoo.com dgn tajuk "Anak Tudung Syria".
RM 12 tak termasuk pos.
harga mati.. haha..

sekian, mekasih.

nota: kalau order betul2 dah smpai, nanti aku apdet lagi pasal ni..
fuh.. bukan main wehhh...
hahaha..

>> kepulangan yang dinanti.. cewah..

3 comments:

..::daria::.. said...

agak2 kalo muka aku pakai anak tudung tu comel x?haha

btw, gmbar ko kt atas tu sama mcm gmbar katun jam ko kat tepi :D

Anonymous said...

..bolatnyer sang mulat ibu..cute+geram tgk.. tang pipi yg mhl tu..

~amoi

ciPuding_7 said...

nomey: ha'ah la nomey.. hahaha.. cuba ko tes pakai dulu. rupa dia macam tudung biase yg lycra tu. cuma kalerful.

amoi: ada kawan aku siap nk cucuk pipi dia dgn pin. keji. hahaha..