Saturday, 30 October 2010

tukar layout..

dah boring dgn skin lama..
jadi aku tukar baru..
tp blog aku jadi huru-hara..
nk betulkan tp dah ngantuk..
dah pukul 2 pagi..
gila gigih..
macam study nk exam esok..
hahaha..

ok. lenkali la aku betulkan.

>> buat onar..

4 comments:

..::daria::.. said...

pawah..layout baru ni nmpak lebih 'lembut'..:p

tapi bila ko tuka layout siap dgn komen2 sume hilang eh?

Cikpid said...

aku setuju ngan noma..aku suke layout ni..lebih lembut dan keibuan..eceh..hahahah

nad said...

aku pun tuka dan blog pun jd huru hara..tapi aku malas nak pedulik lagi nih..sbb lagi best layan adam haha

ciPuding_7 said...

ceh.. keibuan lak.. layout ni cantik tp aku takleh letak banner.. tak bes la pulak.. tgh study coding dia ni camne nk letak banner.

nomey: dulu aku guna komen bkn dari blogger (guna haloscan). tp acc tu dah expired. dah bertaun guna (rasa since aku wat blog ni), tetiba kena purchase lak. skrg baru nk guna komen dari blogger sendiri.

nad: tuh la.. boring dgn layout. dah tukar jadi tepape lak.. baik layan anak @ lyn tido (baca: qada' tido).. hahaha..