Tuesday, 8 February 2011

buang sawang..

gila lama tak apdet..
almost 3 weeks..
rupa macam dah nak pencen dari ber blogging..
macam la ada org kesah sgt kan..
huahahaha..

dah 8 jam aku bukak page "new post", taip 4,5 baris, tiba2 dah bizi tahap gaban pulak..
suma benda nk tuleh suma ilang..
last2 aku blogging dlm otak je la..
senang.
ok. bai.
ditelan mati emak, diluah mati bapak.. jd, dok la tgh-tgh.. hehe..

oh ya..
sapa antu coklat angkat siku..
ya.. anda.. anda..
meh beli coklat buatan puan Nomey..
sgt berpatutan, cantik dan sedap juga..
rugi kalau tak beli..
nk rekues boh muka sendiri pon bleh.
janji korang bg dia acuan muka korang..
hehehehe..
acah mat labuuu..
dah. meh tgk kt blog coklat dia..


sedia utk ditempah.. kagum aku dgn Motto ko nomey.. haha..
>> pid, jgn malas apdet blog.. it's all about the money.. money.. money.. hehehe..

4 comments:

..::daria::.. said...

Tacing ai u tlg promote blog ai pawah..sob2..hehe..thanx eniwei..

Aku baru perasan ayat aku tu mcm pelik skit la..haha..patutnye 'Sedia menerima tempahan' kot kan? Haha..

..::daria::.. said...

Btw..lupa nk ckp..jgn la quit blogging sifu..kurang la bhn bacaan aku nnti..huhu

Cikpid said...

yer farah its all about the money..hahaha
besday ko nanti aku nk orderkan coklat dari noma..tapi ko plak bukan makan coklat..cancel laa..hahahaha

ciPuding_7 said...

nomey: hahaha.. sedia berkorban kot. haha.. aku tak quit. cuma malas je.. lalala..

pidot: choiiiiiii... tak ikelas.. coklat mmg i kureng. tp coklat nomey i suke.. bagi.. bagi.. hehehe..