Monday, 21 February 2011

blog kena sabotaj ke?

gile ah dingdong, berkurun tak apdet blog.
bkn takmo apdet, aku takleh nk post.
asal bukak, misti ada bendalah dok loading smpai tak bleh nk tulis.
mentang2 dah darjah satu 7 taun dah blog ni, aku nk post pon dah tak bleh.
overlimit dah ke?
kang aku buat blog baru kang...
kang.. kang..

terbantut dah penceritaan.
xtvt membelog freeze tetiba setelah disabotaj oleh server blogger.. (ke opis aku?)
dari aufa dok belajar berputar setempat, smpai dah stat merangkak dah.
mujur dia tak masuk skolah lg..

so, nmpknya keadaan dah macam nmpk pulih dah ni..
nanti aku post lagi..
tgh bizibodi ni.
zas..

Abah Aufa sedang menyangkutkan beliau di pokok mangga utk beliau cuci2 mata tgk kereta lalu lalang ke tanjung dawai..
oh ya.. dengan melonjaknya blog den yg tak seberapa ni ke tahun yg ke-7, visitor pon dah melonjak ke 70k.. walaupon tak termasuk time counter ni ilang dulu, tp tanpa pengkritik seperti anda, siapalah blog ini.. jadi, teruskan mengundi.. :D

>> modem tenet ilang la pulok.. haihhhh..

6 comments:

Zira said...

Bagus gak pakai benda tu ek, blh sangkut anak kat mana2 je. Hehe..

ciPuding_7 said...

itulah. tak payah nk bawak walker. bg makan pon dok dlm tu.. behave sket.

~ini an~ said...

sifu blog jgn behenti menulis~ayat ala2 peminat fanatik haha

Bard Syah said...

Anda memang sentiasa membuat diriku ini ketawa la Cipud.. Miakak!
Ayat cam arem jeh.. Ade jek ayat2 ko yang buat aku gelak2 sipu2 malu2.. Miakakak!!~
Hepi tujuh tawun la eh.. Kok lapan tawun sok.. Aku bagi hadiah ek.. Pasal aku suka nobo lapan.. Akekekke...

aNnE 'S said...

aufa dh jadi mcm berdiri pulak aku tgok..kiki

ciPuding_7 said...

an: tak sangka ada peminat dari fanatik dari triang.. aww.. bila nak buat fan page utk ai..

oberto: sape suh gelak? haha.. taun depan aku tuntut.. jgn ko bg mayat tak dituntut yg ko jaga tu suda.. heeee..

ella: kemain macam org besar.. berdiri di halaman rumah.. tp dulu pokok tu byk kerengga. risau gak aku memula. haha..