Wednesday, 1 February 2017

Braces & Me..

Last post cerita nak pakai braces, sekarang dah 5 bulan tanpa braces dah.. lama gila tak update blog. haha..

So, untuk tak bagi nampak cerita tergantung dan sebagai penutup cerita braces kt blog ni, kita tepek la kejadian sebelum, semasa dan selepas berbraces. kot-kot jadi idola untuk yang nak pakai braces.. 

Sebelum berbraces.. ada gigi lapis..


Masa awal-awal berbraces..


Sejurus braces dibukak..


Amacam? Sila abaikan muka yang flawless sangat tu.. yang tu kena ucap tahniah kat pencipta smartphone sebab sediakan mode BEAUTY. hahaha.. So, sekarang dalam proses pakai retainer; utk retain kedudukan gigi yang sudah sebaris. walaupon tak rajin nak pakai bukak, tapi ada gak la pakai.. kalau tak nak pakai, sila anggapkan pelaburan braces anda ke laut..

Ok, bai..

No comments: