Wednesday, 1 February 2017

Braces & Me..

Last post cerita nak pakai braces, sekarang dah 5 bulan tanpa braces dah.. lama gila tak update blog. haha..

So, untuk tak bagi nampak cerita tergantung dan sebagai penutup cerita braces kt blog ni, kita tepek la kejadian sebelum, semasa dan selepas berbraces. kot-kot jadi idola untuk yang nak pakai braces.. 

Sebelum berbraces.. ada gigi lapis..


Masa awal-awal berbraces..


Sejurus braces dibukak..


Amacam? Sila abaikan muka yang flawless sangat tu.. yang tu kena ucap tahniah kat pencipta smartphone sebab sediakan mode BEAUTY. hahaha.. So, sekarang dalam proses pakai retainer; utk retain kedudukan gigi yang sudah sebaris. walaupon tak rajin nak pakai bukak, tapi ada gak la pakai.. kalau tak nak pakai, sila anggapkan pelaburan braces anda ke laut..

Ok, bai..

5 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

iyaseo.id said...

Assalamualaikum..
Salam ukwah dari saya untuk anda..

Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
Komen yang baik2 sahaja ye..
Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

Terima kasih sekali lagi..ya

عبده العمراوى said...



شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
شركة ترولى للحشرات

تاج للخدمات المنزلية said...



شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالاحساء


شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف


تاج للخدمات المنزلية said...


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر