Wednesday, 1 February 2017

Braces & Me..

Last post cerita nak pakai braces, sekarang dah 5 bulan tanpa braces dah.. lama gila tak update blog. haha..

So, untuk tak bagi nampak cerita tergantung dan sebagai penutup cerita braces kt blog ni, kita tepek la kejadian sebelum, semasa dan selepas berbraces. kot-kot jadi idola untuk yang nak pakai braces.. 

Sebelum berbraces.. ada gigi lapis..


Masa awal-awal berbraces..


Sejurus braces dibukak..


Amacam? Sila abaikan muka yang flawless sangat tu.. yang tu kena ucap tahniah kat pencipta smartphone sebab sediakan mode BEAUTY. hahaha.. So, sekarang dalam proses pakai retainer; utk retain kedudukan gigi yang sudah sebaris. walaupon tak rajin nak pakai bukak, tapi ada gak la pakai.. kalau tak nak pakai, sila anggapkan pelaburan braces anda ke laut..

Ok, bai..

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)