Thursday, 17 April 2014

krik.. krik.. krik.. krik..

dgr tu bunyi cengkerik.. siap bersawang..
semua lengkap dah kt blog ni..
habuk pon dah keras mcm batu. hahaha..

takdak apa nk tulis.
cuma nk rekod hari kedua kerja di tempat baru..
dlm 12-15km dr rumah..
I'm the only Malay.. -_-
tp so far so good..
Alhamdulillah..
:)

Rindu kt Alif Farhan si bambam ni..

4 comments:

DzuHata said...

aku pun dok sapu sawang gak kekeke

ciPuding_7 said...

hahaha.. bukak blog sbb nk trace perkembangan Aufa dulu.. nk compare dgn si Alif.. kalau x, haram...

Mak Su said...

rumah kita mmg banyak sawang. huhuhu.

heh heh, salam ziarah :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)