Monday, 13 August 2012

I lebiu encek BuJaL..

Terima kasih kepada encek BuJaL kerana dgn izinNya, telah melindungi saya tanpa sebarang kemalangan wlpn sekelumit selama 5 tahun ini..
Terima kasih kerana berkongsi perasaan dari saat saya single, tak single, bertunang, berkahwin, beranak, suka, duka, dan macam-macam lagi..
Saya sedih sbb terpaksa tinggalkan awak sbb tak ada sapa nk ambik awak buat menantu mahupun anak tiri.. Sob.. Sob..
Selepas tinggalkan awak, saya selalu teingat2 kt awak.. Kat mana la awak tidur malam ni..
Saya doakan kehidupan awak baik-baik aja.. Semoga mendapat tuan yang lebih baik dr saya nanti.
Kalau jumpa saya kt jln raya, jgn lupa hon tau..
I lebiu veri strong...
T__________T

>> sedihhhh....

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Dzurainee said...

owh so sedeyyy... bye2 bujaL

:: tanyasamahudhud :: said...

dah x join myvi klab la ni..beh arrr

ciPuding_7 said...

sadis.. Wuwuwuwuwuw..
Perasaan sedih tu menjadi2 time nk kemas brg2 dari kerera tu kluar.. Speechless lah kesadisannya..
Mcm putus cinta.. Haihhhh.