Thursday, 24 November 2011

i'm alive..

assalamualaikum.. (waalaikumussalam - tlg jawab)

sejak fesbuk wujud, aku dah makin lupa kt blog sb apa yang nak aku cerita dah tulis kt fesbuk.. masalah nak bukak blogger yg x tau puncanya jugaklah blog ni tak terupdate.. mungkin nak kena beli tab macam pid dulu kot baru rajen update.. thihihi..

alhamdulillah, aku masih sehat.. masih bertiga.. masih rajin-tak-rajin bekerja.. masih pakai BuJaL itam tu.. masih kerja kt tempat yang sama.. masih tak beli rumah.. masih tak abih lagi byr ptptn (makin naik lagi ada..).. masih dok kt kl... dan macam2 masih lagi.. tak ada perubahan..

yang ada perubahan cuma 1.. berat aku naik.. hahaha.. aku tak peduli apa org nk kata, janji BMI normal.. hehe.. cuma rasa nak mula berfutsal balik sbb rasa kurang fit dah skrg.. berat bontot.. ;p

insyaAllah blog ni akan kembali di update dan doakan supaya penulis terbukak hati dia utk tidak mengabaikan blog tak seberapa ni yg beroperasi sejak May 2004..

ok, selamat mendaftar sebagai pengundi.. eh.. tetiba plak..

>> Aufa dah byk ckp.. dgn bahasa planet marikh dia..

4 comments:

Cikpid said...

walaupon saya dah ade tab tapi saya masih malas update blog lalalala :p

cintauntukkita.blogspot.com said...

gudlak utk rajin2 update blog ye.. hehe please feel free to visit my blog buruk.. hehe
http://cintauntukkita.blogspot.com

cintauntukkita.blogspot.com said...

n be my follower.. hehe lupa nak tambah semalam.. haha

ciPuding_7 said...

pidot: aha.. smgt begitu yg kita tak mahu.. no good.. haha..

cintautkkita: bereh2.. hehe..