Wednesday, 25 May 2011

bercanda di PD..

tak dan la nak tukar skin baru..
bizi manjang..

ekceli nak letak gambar..
gathering aku dan kengkawan sekepala zaman skolah kt PD pada 21 & 22 May lepas..
suma ada 14 org, tp 3 org tak dpt join the club iaitu minah, irm dan iylia atas sebab2 yang tak dpt dielakkan..
takpe.. taun dpn join k.. :)

kami ni bkn sekadar kawan biasa tp teman lebih mesra. hehehe..
dah macam adik beradik..
susah senang bersama..
sejak dulu lagi..
kena kutuk pon tadahal punya..
lagi balas membalas ada..
huahahaha..

sebenarnya takyah gathering pon takpa sbb slalu pon jumpa..
tp saja la kan, nak release tension..
kiranya gath ni ala family day la..
yg kawen, bawak partner..
yg tak kawen lg, jadi baby-sitter..
siap tempah baju bagai..
tukar-tukar hadiah lg..
plan nak buat sukaneka tp tak jadi..
trip 2 hari 1 mlm la katakan..
hari smpai tu suma terbongkang tidor.
dgn aku skali.. hehehe..
so hamper tu buat cabutan bertuah saje..

mlm tu plak sang zaim open table..
dlm 20 org makan..
mekasih zaim.. lenkali bleh open table lg..
hehe..

hari esoknya, acara mandi manda di pantai dan pool..
naik banana boat la, apa lagi..
encek hasben tidak ketinggalan..
tp dah nama pon org laut, jadinya, tak brapa nak eksitet la..
tapi kan, sbb suma benda dah bayar beberapa bln lepas, so, ni je la yg kami byr selama dok kt resort ni..
p PD belanja RM 20 saje..
gila jimat.. hahaha..

so, dlm banyak2 gambar, aku rasa gambar ni yg agak sopan dan cun juga walaupon encek anas dan sang aufa tiada (time ni tgh terbongkang di bilik)..
so, aku jadi bujang sat..
dan lupa diri.. hehehe..


Note: Aimi - tiada dlm gmbar sbb baru lepas mandi kt pool & bersiap utk pulang..

luv U all...
muahhhsss..!!

>> pahni buat trip lama sket weh.. baru berbaloi.. hehe..

3 comments:

iza...affa said...

la aku tunggu post PD ko ni...hahahaa..aku suka gambar!

aNnE 'S said...

wokeh sgt cun ini gambar..leh print pastu framekan x..hahaha

ciPuding_7 said...

fiza: alah.. bkn susah pon nk edit. hehe..

ella: helo2.. sila print sendiri. guna printer kaler opis nu. buat lebih sket. hehehe..